Få skattefria free spins

November 2, 2016 by
Filed under: Nyheter 

expekt-freespins

Att spela skattefritt är något vi självklart föredrar, och hos Expekt kan du vara säker på att alla dina vinster är skattefria. På onsdagar så kan du ta dela utav härliga gratissnurr som givetvis även dem är skattefria!

Få 75 free spins idag

Hösten är i Sverige utan tvekan, på vissa platser så har även vintern kommit! Givetvis så är detta perioden för att sitta inne i värmen med dina favoritspel. Tur för dig så har Expekt idag dragit igång en freespins-kampanj där du kan få stekheta freespins på några väldigt populära slotar att gotta dig i höstmörkret med!

Det är på Starburst och Reel Rush du kan ta del utav gratissnurr på. 25 respektive 50 stycken väntar på dig, och för att ta del utav dem behöver du endast spela på ett urvala av spel, enklare än så kan det inte bli! Sätt in och spela för 500 kr på Starubrst, Flux eller Illuminous för att få 25 free spins på Starburst och sätt in och spela för 1000 kr på Doubles, Reel Rush eller Second Strike för att få 50 free spins på Reel Rush.

Välkomsterbjudande med Expekt

Är du ny spelare hos Expekt så kan du även ta del utav ett välkomsterbjudande som ger dig 500% i insättningsbonus på din första insättning. När du sätter in 100 kr så kommer du få 500% bonus vilket i kronor blir 500 kr extra och du får alltså totalt 600 kr att spela för genom att sätta in 100 kr. Detta är en av de största procentuella bonusarna vilket passar perfekt för nya kunder. Du hittar sedan dagligen roliga kampanjer hos Expekt där du kan ta del utav allt från free spins till insättningsbonusar.

 

TILL EXPEKT HÄR

Comments

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!