Vinn kontanter på Halloweenspel

October 24, 2016 by
Filed under: Nyheter 

mr-green-frankenslot

MrGreen har som vanligt fullt med olika kampanjer och tävlingar så fort det vankas högtider, och självklart är de tillbaka med en riktigt härlig tävling nu i Halloweentider! Kontanter kan du vinna genom att spela på deras nya slot.

MrGreen’s Halloweentävling

Vill du fylla på plånboken så har du en ypperlig chans i MrGreens Halloweentävling där hela 100,000 kronor ska delas ut på 25 stycken lotter. Fram till och med den 26e oktober klockan 23.59 kan du samla på dig lotter genom att spela på det nya spelet Frankenslots Monster. Varje 20e runda du spelar som har minst 2 kr i insats kommer de dig en lott till prisdragningen som sker efter kampanjen.

Det bästa med tävlingen är att priserna inte delas ut per spelare, utan per lott. Detta innebär självklart att du kan vinna mer än ett kontantpris! Förstapriset ligger på 30,000 kronor och sedan går det nedåt på de nästkommande 24a lotterna. Börja samla på dig så många lotter du vill och ha chansen på riktigt stora bonusar hos MrGreen!

Välkomstpaket med MrGreen

Det är alltså spelare med konton som kan delta i tävlingen hos MrGreen. Har du inget kan du än dock öppna ett idag och börja spela mot kontantvinsterna. Du får dessutom gratissnurr och insättningsbonus som ny spelare för att ge dig den bästa möjliga starten. 1000 kr och hundratals gratissnurr väntar alla nya spelare, så ta del utav din bonus och börja tävla mot kontantpriserna!

 

TILL MRGREEN HÄR

Comments

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!